15 Ekim 2012

Kara Kedi Geri Dönüyor!


Ocak 2012'den beri yeni kitap çıkartmadığı için takipçilerini korkutan ve pek çok yerde kapandığına dair yazıların döndüğü Kara Kedi Yayınları Boneshaker ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Neredeyse 1 yıl kadar önce Cherie Priest twitterdan takipçilerine kitabın yayın haklarının Bilge Kültür Sanat tarafından alındığını yazmıştı. Uzun zamandır sesi çıkmayan Kara Kedi sessizliğini bu kitapla bozmaya karar vermiş gibi görünüyor. Kitabın önümüzdeki günlerde Türk okurlarıyla buluşması bekleniyor.

Umarım önceden başladıkları serilerin de devamı yakın zamanda gelir. Özellikle Hex Hall serisinin son kitabını dört gözle bekliyorum!!

2 yorum :

  1. Kara Kedi'nin döndüğüne mi sevineyim Steampunk hastası ben sonunda Boneshaker'ı okuyabileceğime mi bilemedim O_O Oh god! Çok şaşırdım. Sonunda!! Umarım dediğin gibi Hex Hall'ı tamamlarlar.

    YanıtlaSil
  2. Boneshaker uzun zamandır benim de beklediğim bir kitaptı. Ya sorma Spell Bound'a başlamıştım yavaş yavaş ingilizce okuyordum. Neyse artık bir süre daha bekleriz. Zaten okunacak çok şey var daha!!

    YanıtlaSil