22 Ağustos 2014

[Blog Tur] Aşka Var Mısın? - Natasha Boyd | Jack Eversea Söyleşisi


Bu turda ilk kez kitap yorumu yapamadım :( Bu hafta aşırı yoğun olduğum için böyle oldu. Kusura bakmayın litfen .·´¯`(>▂<)´¯`·. Ben de benim sıkıcı yorumum yerine sizinle daha harika bir şey paylaşmak istedim *-* Sadece bize özel sıcacık bir Jack Eversea söyleşisi!!! Hatta kendisiyle yemek bile yedik (heytırs gona heyt =P ) Birazdan okuyacaksınız ama ben şimdiden söyleyeyim: Bu güne kadar okuyacağınız en İ-NA-NIL-MAZ söyleşiyi yaptım efenim ☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆ Artık çenemi kapatıyor ve Aşka Var Mısın? kitabının yakışıklı megastarı Jack Eversea ile yaptığım söyleşiye geçiyorum :3


Merhaba Jack. Öncelikle söyleşi isteğimi kabul ettiğin için teşekkürler. Seni bulmak hiç kolay olmadı. Gerçekten iyi gizleniyorsun.
Selam. Beni davet ettiğin için teşekkürler, seninle tanışmak çok güzel!

Hemen sorularıma geçiyorum. Sevgilin hakkında çıkan skandal seni çok üzmüş olmalı. Her şeyi bırakıp kaçmaya nasıl karar verdin?
Normalde insanlar hayatlarında sorunlar yaşadıklarında, bunu kiminle paylaşacaklarını ya da tek başlarına bu yükü taşıyıp taşıyamayacaklarını kendileri seçerler. Benim gibi halkın gözü önünde yaşayan birisiyseniz, böyle bir seçeneğiniz yoktur. Düzgün düşünebilmem için biraz… mahremiyet gerekliydi.

Güney Carolina’da küçük bir kasabada saklanmışsın, doğru mu? Orada dikkat çekmemeyi nasıl başardın?
Uzaklaşmak benim için gerçekten zordu. Erath filmlerinin başarısından son derece gurur duyuyorum ama itiraf etmeliyim ki gittiğim her yerde insanlar tarafından tanınıyor olmak hayatımı farklı bir hale getirdi. Hayranlar çıldırmış!
Evet, Güney Carolina’daydım ve kimliğimi gizlememde bana yardımcı olan birkaç saygıdeğer insanla tanıştım.

Keri Ann adında bir garsonla ilişkin olduğuna dair bazı dedikodular var. Havada aşk kokusu var diyebilir miyiz?
Neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok, affedersin. Hakkımda her zaman çılgınca dedikodular yapılır (öksürür). Eminim duyduğun her şeye inanmaman gerektiğini biliyorsundur. Sana diyeceğim şey şudur ki ilişkiler çaba ister ve Audrey Lane ile ben şu an zorluklarla boğuşuyoruz ama bunu beraber yapıyoruz. Şimdi çok yakın arkadaşız ve birbirimize çok saygı duyuyoruz (Jack iç çeker ve uzaklara bakar).

Peekala! Öyleyse son filmin hakkında konuşalım. Erath’ın Savaşçıları büyük başarı kazandı. Bundan sonra gündeminde ne var?
Evet, dünya çapında yapılan galalara gitmek ve insanların filmleri ne kadar sevdiğini görmek inanılmazdı. Özellikle Türkiye. Burası harika bir ülke. Önümüzdeki günlerde, bir arkadaşımın çekimini üstlendiği gizli film projeme başlayana kadar biraz dinlenmeyi planlıyorum.

Bir süredir Türkiye’de olduğunu duyduk. Burayı sevdin mi?
Burası olağanüstü bir ülke. Öyle çok tarih ve güzellik var ki! Hiçbir fikrim yoktu. Bazı mekanları ve anıtları ziyaret etme fırsatı buldum ve Akdeniz’de biraz zaman geçirdim. Ayrıca en iyi gece kulüpleri burada. Bodrum’da Halikarnas denilen inanılmaz bir yere gittik.

Çok eğlenmiş olmalısın. Peki hiç Türk hayranlarınla karşılaştın mı? Seni gördüklerinde tepkileri nasıl oldu?
Ah evet! (gülüşmeler) Kesinlikle Türk hayranlarımla karşılaştım. Tanıştığım herkes çok hoş ve nazikti. Hayranlarımla karşılaşmak ve bir şeyleri imzalamak ve fotoğraf çektirmek benim için her zaman bir zevk olmuştur – özellikle de nazik bir şekilde sorduklarında. Ve gerçekten, buradaki kadınların bu kadar güzel olduğundan haberim yoktu (gergin bir şekilde gülümser). Buna sen de dâhilsin. Kalbim… şey, kalbim zaten birisine ait ama öyle olmasaydı eminim ki mükemmel kızı bu harika ülkede bulabilirdim.

Yapma Jack, beni utandırıyorsun (gülüşmeler). Demek birisi var öyle mi! Ahh kendimi tutup bu konuda bir şey sormayacağım. Türkiye’de ne kadar süre kalmayı planlıyorsun?
Ahh burada çok güzel vakit geçirdim. Keşke daha fazla kalabilseydim. Ne yazık ki, Kaliforniya’ya dönmem ve biraz dinlenmem gerekiyor. Sürekli filmlerin tanıtımlarını yapıyoruz ve sanırım kısa bir aranın zamanı geldi. Vücudumun artık saatin kaç olduğunu ayırt edebildiğini zannetmiyorum!

Türk hayranlarına söylemek istediğin bir şey var mı?
Beni desteklemeye devam ettiğiniz için teşekkürler. Bu benim için dünyalara bedel ve bana ilgi gösterdiğiniz için müteşekkirim. Seni seviyorum, Türkiye!

Biz de seni seviyoruz. En büyük hayranlarından biri olarak seninle tanıştığıma çok memnun oldum, Jack. Umarım yeniden Türkiye’ye gelirsin.
Çok teşekkür ederim. Seninle tanışmak güzeldi. Los Angeles’a uğrarsan menajerime haber ver ki seninle yemeğe çıkabilelim.

Jack Eversea ile yemek randevusu mu?! Bunu hayatta kaçırmam. Kesinlikle haber vereceğim.

Jack'i bulmamda ve bu söyleşiyi yapmamda bana yardımcı olan Natasha Boyd ve Tuğçe Nida Sevin'e kucak dolusu teşekkürler *-* Fotoğraftaki yakışıklının gerçekte kim olduğunu merak edeniniz varsa diyeyim, gerçek adı Brant Daugherty. Kafamızdaki Jack Eversea'ye onun kadar uygun birisini hayatta bulamazdık. Bizden bir habersin ama teşekkürler Brant =P

3 yorum :

  1. Kitabı bilmeyen cahil ben, bir süre Jack Eversea kim ve kitapla alakası ne? diye düşündükten sonra ismi Google amcaya sorma kararı aldım, sonraki utanç dolu dakikaları düşünebiliyorsunuzdur..........

    YanıtlaSil
  2. ahahahahah :D :D çook güzeel XD

    YanıtlaSil
  3. Ahahah tam ben ve benim gibiler için :D

    YanıtlaSil