29 Ocak 2013

2013 Şubat Kitapları

Bir ayın daha sonuna gelirken Şubat kitaplarından ilgimi çekenleri sizinle paylaşmak istedim.


YURT DIŞINDA ŞUBAT 2013 KİTAPLARI




1. DEX'ten çıkan Bana Dokunma kitabının devamı Unravel Me 5 Şubatta yurt dışında okuyucusuyla buluşuyor.









2. Artemis'ten çıkan Kanbağı serisinin 3. kitabı The Indigo Spell de Şubat ayının kitaplarından. Kitabın çıkış tarihi 12 Şubat. Umarım Artemis bizi çok bekletmez.








3. Geçenlerde incelemesini de yaptığım Ephesus yayınlarından çıkan Tanrıça serisinin 3. kitabı The Goddess Inheritance 26 Şubat'ta raflardaki yerini alıyor. Ephesus yayınlarının bizi fazla bekletmeden kitabı çıkartacağını belirtmek isterim =)








4. DEX'ten çıkan Paranormal serisinin yazarı Kiersten White'dan yepyeni bir seri Mind Games Şubatta okurları ile buluşuyor. Her ne kadar kapak resmi ile göz dolduruyor olsa da çıkış tarihinden önce kitabı okuma şansı bulan okuyuculardan pek iyi notlar alamamış görünüyor. Kitabın çıkış tarihi 19 Şubat.






5. Ocak ayı kitabı olsa da bugün çıktığı için söylemek istediğim bir diğer kitap DEX'ten Ruhsuz adıyla çıkan Yeniruh serisinin devam kitabı Asunder. Kitap 29 Ocak tarihinde (yani bugün) raflardaki yerini aldı. Umarım DEX Türk okuyucuları fazla bekletmez.






TÜRKİYE'DE ŞUBAT 2013 KİTAPLARI




1. DEX'in daha yurt dışında bile çıkmadan yayın haklarını aldığı Throne of Glass Şubat ayında bizi bekleyen kitaplardan. Uzun zamandır benim de çıkmasını beklediğim kitabın çıkış tarihi şimdilik belli değil.







2. Çevirisini Vampirella'nın üstlendiği 2012'nin en çok konuşulan kitaplarından biri olan ve yakın zamanda dizisinin de çıkması beklenen The Selection 14 Şubat Sevgililer Günü'nde raflardaki yerini alıyor. Kitap DEX'ten çıkacak. Okumak için sabırsızlanıyorum *-*







3. Martı Yayınları'ndan çıkan Kutsanmış Kan kitabının devamı da Şubat ayı kitaplarından. Kan Günlükleri serisinin ikinci kitabı Geçmişin Kanı 4 Şubat'ta çıkıyor.Serinin takipçilerine duyurulur =)






4. Film uyarlamasında Logan Lerman, Emma Watson ve Ezra Miller gibi ünlü genç oyuncuların oynadığı The Perks of Being a Wallflower Şubat ayında Feniks imzasıyla çıkıyor. Kitabın çıkacağını duyduğumdan beri filmini izlememek için büyük bir çaba sarf ettiğimi söylemeden edemeyeceğim =)









5. Son olarak Kitap Hayvanı'nın haberine göre uzun zamandır beklenen Ally Condie'nin Matched adlı YA romanı Şubat ayında Tudem Yayınları'ndan çıkıyormuş. Kitabın adı Eşleşme olacakmış. Seriyi uzun zamandır bekleyenlerden biri olarak bu habere çok sevindiğimi söylemeliyim *-*

5 yorum :

  1. Hepsi birbirinden güzel, göz doldurucu görünüyor. <3 Şimdiden okumak için sabırsızlanıyorum çoğunu. En çok da son iki kitabı... Teşekkürler. =)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,ben Mai Kalem blogu olarak bana gelen ''mimlenme'' olayını ilk defa gerçekleştiriyorum.Ve bu mim olayına sizin blogunuzu da ekledim.İlgilenirseniz burdan bakabilirsiniz:

    http://maikalem.blogspot.com/2013/01/liebster-blog-award.html#more

    YanıtlaSil
  3. hmm the perks of being a wallflower için blog tur mu yapsak ne yapsak ;)

    YanıtlaSil