4 Mayıs 2013

Julianna Baggott - Füzyon Çıktı!

Julianna Baggott'ın Dex'den çıkan Pür (Pure) serisinin ikinci kitabı Füzyon (Fuse) internet sitelerinde satışta. Serinin takipçilerinden olduğum için kitabın çıkmasını uzun zamandır bekliyordum. Acilen alıp okumam lazım!


Kitap: Füzyon
Yazar: Julianna Baggott
Yayıncı: DEX
Yayın Tarihi: Mayıs 2013
Sayfa Sayısı: 468
Seri: Pür
Tür: Distopya, Genç Yetişkin
Goodreads | Okuoku | D&R

"Talebimizi reddederseniz, rehineleri öldüreceğiz..."

Kıyamet günü gelip de İnfilaklar yaşandığında, Kubbe'dekiler güvendeydi. Hayatta kalan dışarıdaki perişanlar, külün ve dumanın ortasında yaşam savaşı verirken, Pürler sırça köşklerinde yara almadan hayatlarına devam etmişti.

Şimdiyse Pür'lerin önderi Willux oğlunu geri almak adına hayatta kalanlara karşı korkunç bir saldırı düzenliyor. Ona karşı mücadele etmek için küçük bir grup biraraya geliyor: savaşçı Lyda, devrimci Bradwell, muhafız El Capitan ve gizemli geçmişi peşini bir türlü bırakmayan Pressia, Evveliyata dair bir dizi şifreli ipucunu çözüp hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyor.

Füzyon, geleceklerini kurtarmak ve dünyanın kaderini degiştirmek için mücadele eden insanların nefes kesen hikâyesi.

Grotesk bir anarşinin hüküm sürdüğü bir dünyayı anlatan post-apokaliptik seri, Pürden sonra, Füzyon ile okurunu bambaşka korkularla yüzleştiriyor. "Oğlumuzu istiyoruz."




Kitabın kapağını da çok beğendiğimi söylemeliyim. Kapaktaki kanat bir pelikana ait. Kapağın nasıl çekildiğini merak edenler aşağıdaki videoyu izleyebilir.




2 yorum :

  1. Ahahah pelikanın kafasını koparırım :3 Çok güzel hayvan lan!

    YanıtlaSil
  2. Aynen! Kapak zaten harika olmuş *-* Çok uğraşmışlardır kesin xD

    YanıtlaSil