20 Şubat 2014

[Blog Tur] Anna Kan Giyinmiş Kız - Kendare Blake | Anna Korlov Söyleşisi


Turumuz bitti ama size bir sürprizimiz daha var *-* Kan Giyinmiş Kız kitabının tapılası hayaleti Anna ile güzel bir söyleşi yaptık. Kitap Oburları adına soruları ben sordum (kızlar beni hayaletin önüne atıp kaçtılar ヽ( ̄д ̄;)ノ=3=3=3 ). Kendisi biraz yoğun olduğu için (evine girenleri parçalamakla meşgulmüş) soruları kısa tuttum. Hala hayatta olduğum için mutluyum ^-^

Merhaba Anna. Söyleşi isteğimi kabul ettiğin için teşekkürler. Sana bir kaç soru sormak istiyorum ama güvenliğimden endişe duyuyorum. Beni öldürmezsin, değil mi?
Yok, hayır seni öldürmem. Ama yine de evime girmesen iyi olur.

Aklımda bulundururum (ノдヽ) Sorularıma geçiyorum o zaman, hayalet olmanın en iyi yanı nedir?
Bilmiyorum. İyi bir yanı olduğunu sanmıyorum. Öldürülmemiş olmayı, hayatta kalmayı daha çok isterdim. Ama sanırım… Cassio’yu tanımak da çok güzeldi. Thomas ve Carmel’i de. Bunun için çok mutluyum.

Eminim onlar da seninle tanıştıkları için mutlulardır. Hayalet olmandan bahsetmişken bir şey daha sormak istiyorum. Ölümünü yeniden izlediğinde ne hissettin?
Çok zordu. Sorun olmazsa başka bir şey hakkında konuşmak isterim. 

Haklısın ben de neler soruyorum, bu kötü anıları hatırlamak pek de hoş olmasa gerek. O zaman diğer soruma geçiyorum. Cas'e karşı hislerini ne zaman fark ettin?
Sanırım evime gelip benimle konuştuğu zaman. Onu korkutup kaçıramadığımı ve öldürmek zorunda olmadığımı anladığım zaman. Beni özgür bıraktığı zaman. Belki de uzun zamandır onun gibi birisini bekliyordum. 

Hmm… bu biraz özel bir soru olacak ama gerçekten merak ediyorum. Cas'den önce bir erkekle öpüştün mü?
Hayır, hiçbir erkeği öpmedim. Ama bir keresinde bir çocukla dans etmiştim ve beni yanağımdan öpmüştü. Gergin bir öpücüktü ve çocuğun elleriyle dudakları ıslaktı. Ama yine de hoştu, güzeldi. 

Kulağa ilginç bir deneyim gibi geliyor! Hayatta olduğun süre içinde hiç pişmanlığın oldu mu?
Çok fazla var. Öldükten sonra da birçok pişmanlığım oldu.

Seni daha fazla tutmasam iyi olacak, kızdırmak istemem ne de olsa ;) Sorularıma verdiğin samimi cevaplardan ve sıcacık sohbetten (!) dolayı sana çok teşekkür ederim.

Anna ile iletişime geçmemde bana yardımcı olan Kan Giyinmiş Kız kitabının çevirmeni Gülfem Çırak'a teşekkürler. Kitap Oburları onu çok seviyor 

1 yorum :