12 Ağustos 2013

Keşke Çevrilse... #3

Bu kitabı bir süre önce görüp kapağına hayran kalmıştım. Daha sonra severek takip ettiğim SevgiliKitap blogunda kitabın yayın haklarını Pegasus'un aldığını öğrenmiştim. Bu da aldıkları diğer 6421652765726573 kitap düşünülürse daha çooook bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Önümüzdeki turdan sonra İngilizce olarak okumayı düşünüyorum. Umarım kapağı ve tanıtım videosu kadar güzel bir kitaptır *-*


Kitap: The Unbecoming of Mara Dyer
Yazar: Michelle Hodkin
Yayıncı: Pegasus
Yayın Tarihi:  Belli değil (Yurtdışı 27 Eylül 2011)
Sayfa Sayısı: 452
Seri Adı: Mara Dyer
Tür: Genç Yetişkin, Fantastik, Romantizm, Gizem
Goodreads

MARA DYER KİM?!

Mara Dyer, hayatın bu kadar yabancılaşabileceğini tahmin edemezdi. Hastanede, oraya nasıl geldiği ya da arkadaşlarını ve sevgilisini öldürüp kendisinin gizemli bir şekilde tek bir çizik bile almadığı tuhaf kaza hakkında bir fikri olmaksızın komadan uyanır. Doktorlar, yeni bir şehirde ve okulda hayata yeniden başlamanın ona ve kaybettiği hafızasına iyi geleceğini söylerler.

Ama Mara’nın yeni başlangıcı rahat olmaktan çok ötedir. Ölen arkadaşlarının yüzlerini her yerde görüyor ve ne zaman diğer insanların öleceğini daha olaylar gerçekleşmeden görse, Mara çıldırmış olup olmadığını merak ediyordur! Ve bunlar yetmiyormuş gibi, hayatında gördüğü en güzel erkek olan Noah Shaw onu bir türlü yalnız bırakmıyordur... ama hayatı onun etrafında çözülürken Mara, Noah’ın büsbütün başka bir gündemi olup olmadığını merak etmekten kendini alamaz.

Bu da tanıtım videosu:




Arka planda çalan şarkıya Hazal'la hayran kaldık. 7/24 dinliyoruz =D


Not: Çeviride hatalar olabilir.

8 yorum :

  1. Kitabın konusu çok güzel, ama tanıtım müziği benden <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  2. Hala dinliyorsun dimi sdkjfhsdjfhsjdhfjsd dinledikçe daha çok seviyorum yaa o_O

    YanıtlaSil
  3. Bu sefer youtube'u kapadım senin blogtan dinliyorum ahaha :D

    YanıtlaSil
  4. Bu biraz Son Durak filmine benziyor XD

    YanıtlaSil
  5. "keşke çevrilse" dizisine çok güzel bir seri önerebilirim, belki dizisini biliyorsundur "Legend of the Seeker1, 2. sezondan sonra talihsiz bi şekilde yayından kaldırılmıştı, o dizinin kaynağı olan bir seri var, çok çok severim, 10'u aşkın kitap var seride ve hala yazılıyor ama ilk kitabı dışındaki kitaplar çevrilmedi, dolayısıyla ben de orijinallerini okumak zorunda kaldım, fakat gerçekten çok güzeller! keşke bir yayınevi el atsa da çevrilse. serinin adı "Sword of Truth", Terry Goodkind'ın. Büyücünün İlk Kuralı olarak çevrilmişti ilk kitap.

    YanıtlaSil
  6. Hiç duymamıştım o.O Türü pek benlik değil ama seni mi kıracağım ya eklerim bunu da listeye ;)

    YanıtlaSil
  7. Bu kitabın alıntılarını görüyorum tumblrda, daha okumadan Noah'a aşık olacağım neredeyse :( Dediğin gibi, bi yayın evi alsa da keşke çevrilse .

    YanıtlaSil
  8. Kitabın yayın hakları Pegasus'ta =) Zaten genelde böyle ilgi çeken kitaplar ya Pegasus'ta ya da Artemis'te oluyor =/

    YanıtlaSil